ПрАТ "Шосткинське ХПП"

Код за ЄДРПОУ: 00955928
Телефон: (05449) 2-02-63
e-mail: hlibodar@i.ua
Юридична адреса: 41100, Сумська обл., м.Шостка, вул. Кожедуба, 1
 
Дата розміщення: 26.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 03.04.2017
Кворум зборів** 75.36
Опис 03.04.2017 р. проведено черговi загальнi збори. Кворум 75.36 %. Порядок денний:1.Обрання лiчильної комiсiї.2.Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Директора за 2016 рiк.3.Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової ради за 2016 рiк.4.Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту та висновкiв Ревiзора за 2016 рiк.5.Затвердження рiчних звiтiв Товариства за 2016 рiк. 6.Прийняття рiшення про розподiл прибутку (покриття збиткiв) Товариства по пiдсумкам роботи за 2016 рiк.7. Прийняття рiшення про припинення повноважень Голови та членiв Наглядової ради.8.Обрання членiв Наглядової ради.9.Визначення строку повноважень членiв Наглядової ради. Затвердження умов договорiв з членами Наглядової ради, встановлення розмiру їх винагороди та обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв з членами Наглядової ради.10.Затвердження положень «Про комерцiйну таємницю та конфiденцiйну iнформацiю Приватного акцiонерного товариства «Шосткинське хлiбоприймальне пiдприємство» та «Про наглядову раду приватного акцiонерного товариства «Шосткинське хлiбоприймальне пiдприємство» в новiй редакцiї.11.Прийняття рiшення про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинiв, якi можуть вчинятися товариством протягом одного року з дати прийняття рiшення.

Порядок денний визначений наглядовою радою. Пропозицiй щодо змiни/доповнення порядку денного вiд акцiонерiв не надходило.Результати розгляду питань порядку денного: По питанню №1 голосували:"за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй)"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй)"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй)
кiлькiсть голосiв акцiонерiв, якi не брали участi у голосуваннi - 0 голосiв, кiлькiсть голосiв акцiонерiв за бюлетенями, визнаними недiйсними - 0 голосiв.Рiшення прийнято одноголосно.Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Обрати лiчильну комiсiю в складi двох осiб: Мацак Свiтлана Василiвна – голова комiсiї, Сiгачова Людмила Павлiвна – секретар комiсiї.

По питанню №2 голосували : "за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй)
"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй), кiлькiсть голосiв акцiонерiв, якi не брали участi у голосуваннi - 0 голосiв,кiлькiсть голосiв акцiонерiв за бюлетенями, визнаними недiйсними - 0 голосiв.Рiшення прийнято одноголосно. Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Затвердити звiт Директора по пiдсумкам роботи за 2016 рiк.

По питанню №3 голосували"за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй)
"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй), "утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй), кiлькiсть голосiв акцiонерiв, якi не брали участi у голосуваннi - 0 голосiв, кiлькiсть голосiв акцiонерiв за бюлетенями, визнаними недiйсними. - 0 голосiв. Рiшення прийнято одноголосно. Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Затвердити звiт Наглядової ради по пiдсумкам роботи за 2016 рiк.

По питанню №4 порядку голосували"за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),кiлькiсть голосiв акцiонерiв, якi не брали участi у голосуваннi - 0 голосiв,кiлькiсть голосiв акцiонерiв за бюлетенями, визнаними недiйсними - 0 голосiв.
Рiшення прийнято одноголосно.Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Затвердити звiт та висновки Ревiзора по пiдсумкам роботи за 2016 рiк.

По питанню № 5 голосували: "за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй)
"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),кiлькiсть голосiв акцiонерiв, якi не брали участi у голосуваннi - 0 голосiв кiлькiсть голосiв акцiонерiв за бюлетенями, визнаними недiйсними - 0 голосiв.Рiшення прийнято одноголосно.Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Затвердити рiчнi звiти ПрАТ «Шосткинське ХПП» за 2016 рiк.

По питанню № 6 голосували:"за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй)
"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),кiлькiсть голосiв акцiонерiв, якi не брали участi у голосуваннi - 0 голосiв. кiлькiсть голосiв акцiонерiв за бюлетенями, визнаними недiйсними. - 0 голосiв. Рiшення прийнято одноголосно. Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Прибуток, що згiдно звiту про фiнансовi результати за 2016 рiк склав 13,7 тис. грн., направити на поповнення обiгових коштiв Товариства.

По питанню № 7 голосували: "за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй)
"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),кiлькiсть голосiв акцiонерiв, якi не брали участi у голосуваннi - 0 голосiв.кiлькiсть голосiв акцiонерiв за бюлетенями, визнаними недiйсними. - 0 голосiв.Рiшення прийнято одноголосно.Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Припинити повноваження Голови Наглядової ради - Iвченка Олександра Анатолiйовича та членiв Наглядової ради: Ляшенка Вiктора Iвановича, Синегуба Вiктора Михайловича, який є представником акцiонера Товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю «Контакт плюс».

По питанню №8 пiдсумки кумулятивного голосування: Кандидатами набрано наступну кiлькiсть голосiв акцiонерiв:1. Iвченко Олександр Анатолiйович - 659063 голосiв (або 33,33 % вiд загальної кiлькостi голосiв, що належать акцiонерам, якi брали участь у кумулятивному голосуваннi);2.Ляшенко Вiктор Iванович - 659063 голосiв (або 33,33 % вiд загальної кiлькостi голосiв, що належать акцiонерам, якi брали участь у кумулятивному голосуваннi);3.Синегуб Вiктор Михайлович, який є представником акцiонера Товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю «Контакт плюс» - 659063 голосiв (або 33,33 % вiд загальної кiлькостi голосiв, що належать акцiонерам, якi брали участь у кумулятивному голосуваннi).кiлькiсть голосiв акцiонерiв, якi не брали участi у голосуваннi - 0 голосiв,кiлькiсть голосiв акцiонерiв за бюлетенями, визнаними недiйсними. - 0 голосiв.Рiшення прийнято.Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Обрати членами Наглядової ради: Iвченка Олександра Анатолiйовича, Ляшенка Вiктора Iвановича, Синегуба Вiктора Михайловича, який є представником акцiонера Товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю «Контакт плюс».

По питанню № 9 голосували : "за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй)
"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),кiлькiсть голосiв акцiонерiв, якi не брали участi у голосуваннi - 0 голосiв.кiлькiсть голосiв акцiонерiв за бюлетенями, визнаними недiйсними. - 0 голосiв.Рiшення прийнято одноголосно.Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Встановити строк дiї повноважень членiв Наглядової ради - три роки. Затвердити умови договорiв з членами Наглядової ради. Встановити, що члени Наглядової ради Товариства виконуватимуть покладенi на них функцiї безоплатно. Уповноважити Директора Рощину Василя Iвановича укласти та пiдписати договори з членами Наглядової ради

По питанню № 10 голосували : "за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй)
"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),кiлькiсть голосiв акцiонерiв, якi не брали участi у голосуваннi - 0 голосiв,кiлькiсть голосiв акцiонерiв за бюлетенями, визнаними недiйсними. - 0 голосiв.Рiшення прийнято одноголосно.Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Затвердити положення «Про комерцiйну таємницю та конфiденцiйну iнформацiю Приватного акцiонерного товариства «Шосткинське хлiбоприймальне пiдприємство» та положення «Про наглядову раду приватного акцiонерного товариства «Шосткинське хлiбоприймальне пiдприємство» в новiй редакцiї.


По питанню № 11 пiдсумки кумулятивного голосування : Кандидатами набрано наступну кiлькiсть голосiв акцiонерiв: 1. Савченко Свiтлана Олександрiвна – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв, що належать акцiонерам, якi брали участь у кумулятивному голосуваннi).Рiшення загальних зборiв акцiонерiв:Обрати Ревiзором ПрАТ «Шосткинське ХПП» Савченко Свiтлану Олександрiвну.
По питанню №12 голосували : "за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй)
"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй)
"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй)
кiлькiсть голосiв акцiонерiв, якi не брали участi у голосуваннi - 0 голосiв
кiлькiсть голосiв акцiонерiв за бюлетенями, визнаними недiйсними. - 0 голосiв.
Рiшення прийнято одноголосно.
Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Попередньо надати згоду на вчинення значних правочинiв, якi можуть вчинятися, в тому числi не одноразово, Товариством протягом одного року з дати прийняття рiшення, а саме:
- ринкова вартiсть майна або послуг, що є предметом значного правочину, перевищує 25% вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства;
- ринкова вартiсть майна або послуг, що є предметом такого правочину, перевищує 25%, але менша нiж 50% вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства;
- ринкова вартiсть майна, робiт або послуг, що є предметом такого правочину, становить 50% i бiльше вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства;
- значних правочинiв, предметом яких є (якi за своїм характером направленi на): одержання Товариством у будь-яких фiзичних та/або юридичних осiб кредитiв та/або позик; надання Товариством в заставу та/або iпотеку власного майна для забезпечення кредитних та/або позикових операцiй Товариства та/або будь-яких третiх осiб; надання Товариством порук (в тому числi майнових порук) для забезпечення кредитних та/або позикових операцiй Товариства та/або будь-яких третiх осiб; страхування майна Товариства; вiдчуження майна Товариства, що пов’язане iз зверненням стягнення на предмет застави та/або iпотеки вiдповiдно до умов зазначених правочинiв застави та/або iпотеки, зокрема, але не виключно, укладання договорiв кредиту, страхування, застави та/або iпотеки, поруки (в тому числi майнової поруки) iз правом наступних застав (перезастав) для забезпечення кредитних операцiй Товариства та/або будь-яких третiх осiб та iнших договорiв, контрактiв, угод, правочинiв;
- значних правочинiв, предметом яких є (якi за своїм характером направленi на): придбання або вiдчуження Товариством рухомого та/або нерухомого майна, продукцiї, цiнних паперiв, майнових та немайнових прав, зокрема, але не виключно, укладання, договорiв поставки, купiвлi-продажу, мiни, комiсiї та iнших договорiв, контрактiв, угод, правочинiв;
- значних правочинiв, предметом яких є (якi за своїм характером направленi на): сумiсну дiяльнiсть, надання та/або отримання послуг, зокрема, але не виключно, укладання, договорiв про спiльну дiяльнiсть, пiдряду, послуг, оренди, суперфiцiю, правочини щодо реконструкцiї, знесення, подiлу, видiлу нерухомого майна Товариства та iнших договорiв, контрактiв, угод, правочинiв;
- будь-яких правочинiв щодо внесення змiн та/або доповнень до таких значних Правочинiв або розiрвання (припинення) таких значних Правочинiв.
Гранична сукупна вартiсть (сума) всiх вказаних значних правочинiв , укладених протягом одного року з дати прийняття цього рiшення, не може перевищувати еквiвалент 500 (п’ятсот) мiльйонiв гривень.
Уповноважити Директора Приватного акцiонерного товариства "Шосткинське хлiбоприймальне пiдприємство" Рощину Василя Iвановича узгодити умови значних правочинiв, укласти та пiдписати значнi правочини.
Всi питання порядку денного розглянуто. Рiшення по всiх питаннях порядку денного прийнято.



___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.