ПрАТ "Шосткинське ХПП"

Код за ЄДРПОУ: 00955928
Телефон: (05449) 2-02-63
e-mail: hlibodar@i.ua
Юридична адреса: 41100, Сумська обл., м.Шостка, вул. Кожедуба, 1
 
Дата розміщення: 24.04.2017

Річний звіт за 2016 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 12.04.2016
Кворум зборів** 75.36
Опис 12.04.2016 р. проведено черговi загальнi збори. Кворум 75.36 %. Порядок денний:
Порядок денний: 1. Обрання лiчильної комiсiї. 2. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Директора за 2015 рiк. 3. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової ради за 2015 рiк.4. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту та висновкiв Ревiзора за 2015 рiк.5. Затвердження рiчних звiтiв Товариства за 2015 рiк та визначення основних напрямiв дiяльностi Товариства на 2016 рiк. 6. Прийняття рiшення про розподiл прибутку (покриття збиткiв) Товариства по пiдсумкам роботи за 2015 рiк. 7. Прийняття рiшення про припинення повноважень членiв Наглядової ради.8. Обрання членiв Наглядової ради.9. Затвердження умов договорiв з членами Наглядової ради та обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв з членами Наглядової ради.10. Прийняття рiшення про припинення повноважень Ревiзора АТ. 11. Обрання Ревiзора АТ. 12. Прийняття рiшення про вчинення значних правочинiв та попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть вчинятися товариством протягом одного року з дати прийняття рiшення. 13. Затвердження Статуту АТ в новiй редакцiї. 14. Затвердження положення про наглядову раду Приватного акцiонерного товариства «Шосткинське хлiбоприймальне пiдприємство», Положення про загальнi збори Приватного акцiонерного товариства «Шосткинське хлiбоприймальне пiдприємство», Положення про лiчильну комiсiю Приватного акцiонерного товариства «Шосткинське хлiбоприймальне пiдприємство» в новiй редакцiї.
Порядок денний визначений наглядовою радою. Пропозицiй щодо змiни/доповнення порядку денного вiд акцiонерiв не надходило.Результати розгляду питань порядку денного: По питанню №1 голосували:"за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй).Визнано не дiйсними бюлетенiв – 0 шт. Рiшення прийнято одноголосно. Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Обрати лiчильну комiсiю в складi двох осiб: Мацак Свiтлана Василiвна – голова комiсiї, Сiгачова Людмила Павлiвна – секретар комiсiї.
По питанню №2 голосували : "за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй), "проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй)
Визнано не дiйсними бюлетенiв – 0 шт.Рiшення прийнято одноголосно. Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Затвердити звiт Директора по пiдсумкам роботи за 2015 рiк.
По питанню №3 голосували "за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй).Визнано не дiйсними бюлетенiв – 0 шт.Рiшення прийнято одноголосно.Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Затвердити звiт Наглядової ради по пiдсумкам роботи за 2015 рiк.
По питанню №4 порядку голосували"за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),Визнано не дiйсними бюлетенiв – 0 шт.Рiшення прийнято одноголосно.Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Затвердити звiт та висновки Ревiзора по пiдсумкам роботи за 2015 рiк.
По питанню № 5 голосували: "за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй).Визнано не дiйсними бюлетенiв – 0 шт. Рiшення прийнято одноголосно.Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Затвердити рiчнi звiти ПрАТ «Шосткинське ХПП» за 2015 рiк та визнати основними напрямами дiяльностi Товариства на 2016 рiк тi, що викладенi в планi роботи Товариства на 2016 рiк.
По питанню № 6 голосували: "за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),Визнано не дiйсними бюлетенiв – 0 шт. Рiшення прийнято одноголосно. Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Прибуток, що згiдно звiту про фiнансовi результати за 2015 рiк склав 131,6 тис. грн. направити на поповнення обiгових коштiв Товариства.
По питанню № 7 голосували: "за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй).Визнано не дiйсними бюлетенiв – 0 шт. Рiшення прийнято одноголосно.Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Припинити повноваження членiв Наглядової ради у наступному складi: Iвченко Олександр Анатолiйович – голова наглядової ради, Ляшенко Вiктор Iванович – член наглядової ради, Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю «Контакт плюс» - член наглядової ради.
По питанню №8 пiдсумки кумулятивного голосування: Кандидатами набрано наступну кiлькiсть голосiв акцiонерiв: 1. Iвченко Олександр Анатолiйович - 659063 голосiв (або 33,33 % вiд загальної кiлькостi голосiв, що належать акцiонерам, якi брали участь у кумулятивному голосуваннi);
Ляшенко Вiктор Iванович - 659063 голосiв (або 33,33 % вiд загальної кiлькостi голосiв, що належать акцiонерам, якi брали участь у кумулятивному голосуваннi);Синегуб Вiктор Михайлович, який є представником акцiонера Товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю «Контакт плюс» - 659063 голосiв (або 33,33 % вiд загальної кiлькостi голосiв, що належать акцiонерам, якi брали участь у кумулятивному голосуваннi). Рiшення прийнято.
Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Обрати членами Наглядової ради: Iвченка Олександра Анатолiйовича, Ляшенка Вiктора Iвановича, Синегуба Вiктора Михайловича, який є представником акцiонера Товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю «Контакт плюс».
По питанню № 9 голосували : "за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),Визнано не дiйсними бюлетенiв – 0 шт. Рiшення прийнято одноголосно. Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Затвердити умови договорiв з членами Наглядової ради та уповноважити директора Рощину Василя Iвановича укласти та пiдписати договори з членами Наглядової ради.
По питанню № 10 голосували : "за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй).Визнано не дiйсними бюлетенiв – 0 шт.Рiшення прийнято одноголосно.Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Припинити повноваження Ревiзора ПрАТ «Шосткинське ХПП» Савченко Свiтлани Олександрiвни.

По питанню № 11 пiдсумки кумулятивного голосування : Кандидатами набрано наступну кiлькiсть голосiв акцiонерiв: 1. Савченко Свiтлана Олександрiвна – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв, що належать акцiонерам, якi брали участь у кумулятивному голосуваннi).Рiшення загальних зборiв акцiонерiв:Обрати Ревiзором ПрАТ «Шосткинське ХПП» Савченко Свiтлану Олександрiвну.
По питанню №12 голосували : "за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй). Визнано не дiйсними бюлетенiв – 0 шт. Рiшення прийнято одноголосно.Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: попередньо схвалити правочини, вартiсть яких становить 25 % i бiльше вартостi активiв Товариства за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi, що будуть укладенi АТ протягом року з дати прийняття цього рiшення; попередньо схвалити правочини, вартiсть яких становить 50 % i бiльше вартостi активiв Товариства за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi, що будуть укладенi АТ протягом року з дати прийняття цього рiшення; визначити, що попередньо схвалюються наступнi значнi правочини що будуть укладенi АТ протягом року з дати прийняття цього рiшення: договори кредиту або позики, загальною сукупною сумою вартостi не бiльше 200 000 000 (двiстi мiльйонiв) гривень 00 копiйок; договори забезпечення (iпотеки, застави, поруки, тощо), загальною сукупною сумою вартостi не бiльше 200 000 000 (двiстi мiльйонiв) гривень 00 копiйок; договори купiвлi-продажу, оренди, мiни та iн.. правочинiв загальною сукупною сумою вартостi не бiльше 200 000 000 (двiстi мiльйонiв) гривень 00 копiйок; уповноважити Директора Рощину Василя Iвановича укласти та пiдписати вiд iменi ПрАТ «Шосткинське ХПП» попередньо схваленi значнi правочини.
По питанню №13 голосували : "за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй).Визнано не дiйсними бюлетенiв – 0 шт. Рiшення прийнято одноголосно. Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Затвердити Статут Приватного акцiонерного товариства «Шосткинське хлiбоприймальне пiдприємство» в новiй редакцiї та встановити, що рiшення загальних зборiв акцiонерiв по цьому питанню (питання № 13 порядку денного) набуває чинностi з 01.05.2016 року.
По питанню №14 голосували : "за" – 659063 голосiв (або 100 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"проти" – 0 голосiв (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй),"утримались"– 0 голосiв (0 % вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй).Визнано не дiйсними бюлетенiв – 0 шт.Рiшення прийнято одноголосно.Рiшення загальних зборiв акцiонерiв: Затвердити положення про наглядову раду Приватного акцiонерного товариства «Шосткинське хлiбоприймальне пiдприємство», Положення про загальнi збори Приватного акцiонерного товариства «Шосткинське хлiбоприймальне пiдприємство», Положення про лiчильну комiсiю Приватного акцiонерного товариства «Шосткинське хлiбоприймальне пiдприємство» в новiй редакцiї та встановити, що рiшення загальних зборiв акцiонерiв по цьому питанню (питання № 14 порядку денного) набуває чинностi з 01.05.2016 року.
Всi питання порядку денного розглянуто. Рiшення по всiх питаннях порядку денного прийнято.



___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.